Ad Code

Haye Ni Meri Motto Lyrics – Haryanvi Song Moto

 Haye Ni Meri Motto Lyrics को Ajay Hooda ने लिखा हैं और इस Haryanvi Song को Diler Kharkiya ने गाया हैं. इस गाने की music composer Mukesh Jaji, Aman Jaji हैं और इसकी Cast Ajay Hooda, Diler Kharkiya, Anjali Raghav हैं. Haye Re Meri Motto Lyrics की original नाम moto हैं और इसको Dil Music ने release किया हैं.

Haye Ni Meri Motto Lyrics

Haye Ni Meri Motto Lyrics


Tere Suit Ke Re Saare Re Colour Baawali
Tere Aage Saari Chhori Sai Blur Baawali

Tere Suit Ke Re Saare Re Colour Baawali
Tere Aage Saari Chhori Sai Blur Baawali

Tera Back Re Front Donu Maare Se Current
Manne Dil Mein Laga Li Teri Photo

Haye Re Meri Moto
Haye Re Meri Moto…

Outfit Pehre Tu Kammal Chhori Re
Jo Dekh Le Na Sovein Kayi Saal Chhori Re

Outfit Pehre Tu Kammal Chhori Re
Jo Dekh Le Na Sovein Kayi Saal Chhori Re

Kehve Mere Re Friend Tanne Karke Ne Land
Yo Raam Ji Ne Kar Liyo Totto

Haye Re Meri Moto
Haye Re Meri Moto…

Hey Moto!
Moto, Aeh Sunn Na, Motto!

Gharne Mein Raam Ne Qasar Nahi Chhoddi
Char Chaand Laave Til On The Re Thoddi

Tu Gharne Mein Raam Ne Qasar Nahi Chhoddi
Char Chaand Laave Til On The Re Thoddi

Haye Re Teri Haansi Ghaal De Faansi
Maanas Ne Kar De Khoto

Haye Re Meri Moto
Haye Re Meri Moto..

Tere Town Aale Chhore Dende Honge Red Rose
Main Diamond Ring Gela Karun Propose

Tere Town Aale Chhore Dende Honge Red Rose
Main Diamond Ring Gela Karun Propose

Ajay Hooda Bada Bhai Jiki Gaana Mein Chadhai
Diler Kharkiya Re Chhoto

Kisi Kavi Ne Kya Khub Likha Hai
Uhki Bahu Kise Te Pate Konna
Jiska Balma Power Full

Chale Moto!

Haye Re Meri Moto
Haye Re Meri Moto…

Music M J!

Haye Re Meri Motto Lyrics Hindi



तेरै suit करै सारे रै कलर बावली
तेरै आगै सारी छोरी सै ब्लर बावली

तेरा बैक रै फ्रंट
दोनु मारै सै करंट
मन्नै दिल में लगाली तेरी फोटो

हाये रै मेरी मोटो
हाये रै मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो

ऑउटफिट पहरै तू कमाल छोरी रै
जो देख ले ना सोवै कई साल छोरी रै
ऑउटफिट पहरै तू कमाल छोरी रै
जो देख ले ना सोवै कई साल छोरी रै

कहवै मेरे रै फ्रेंड
तन्नै करकै नै लैंड
यो राम जी नै कर लियो टोटो

हाये रै मेरी मोटो
हाये रै मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो

घड़ने म राम नै कसर नहीं छोड़ी
चार चाँद लावै तिल ऑन दा रै ठोड़ी
तू घड़ने म राम नै कसर नहीं छोड़ी
चार चाँद लावै तिल ऑन दा रै ठोड़ी

हाये रै तेरी हांसी
घाल दे फांसी
माणस नै कर दे खोटो

हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो

तेरे टाउन आले छोरे देंदे होंगे रैड रोज
मैं डायमंड रिंग गैल्या करू प्रोपोज़
तेरे टाउन आले छोरे देंदे होंगे रैड रोज
मैं डायमंड रिंग गैल्या करू प्रोपोज़

अजय हूडा बड़ा भाई
जिकी गाना म चढ़ाई
दिलेर खरकिया सै छोटो

हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो
हाये रे मेरी मोटो

Watch Music Video



मुझे उम्मीद हैं कि आपको उपर में दिया गया Haye Re Meri Motto Lyrics पसंद आया होगा. हमने आपको पूरा सही Lyrics देने की प्रयास किया हैं. अगर आपको इस पोस्ट में दिया गया Moto Lyrics पसंद आते हैं तो आपकी  दस्तो के साथ इस lyrics को share करें और यदि इस पोस्ट में हमने कोई भूल किया है तो हमे नीचे comment करके बताना न भूले. हमलोग इसको 24 घंटे के भीतर सही करने की कोशिश करेंगे. आपको हमारे इस पोस्ट को अंत तक पढ़ने के लिए धन्यवाद.

Song Details

  • Song: Haye Ni Meri Motto
  • Singer: Diler Kharkiya
  • Lyrics: Ajay Hooda
  • Music: Mukesh Jaji, Aman Jaji
  • Starring: Ajay Hooda, Diler Kharkiya, Anjali Raghav
  • Label: Dil Music

Read More

Post a Comment

0 Comments

Close Menu